Friday, January 8, 2016

Taktahu Nak Buh Tajuk Apa


Salam alaik :)

Alhamdulillah dah masuk tahun 2016 dah kita. Huu utk batch 96's yg mcm aku ni, kitorang baru melangkah ke alam 20-an. Herherrr seronok ada, cam seronok antara tak seronok pun ada gak. Hengko faham tak perasaan ni? Kununnya orang kata, say bye-bye la kat zaman belasan tahun. Hm gitewwww.

Aku pun nak masuk sem 4 dah, wuu sekejapnya rasa. Rasa mcm baru sgt je daftar masuk kolej, masuk asrama, dapat kengkawan baru apa semua. Lgi 3 sem je in shaa Allah, lepas tu taktahu la nak sambung degree kat sana terus atau try tempat lain. Kalau sambung terus, pendek sikit jangka tahun tu ye dop? Tapi teringin jugak nak try merantau kat tempat lain, hm ai konpius.

Sejak duduk rumah sewa ni, hm maaaaaaacam-macam benda jadik. Aku taktahu nak start cerita dari mana sampai aku rasa malas nak tulis dah. Herrr tu je, tataaaaaaa.